Foto Album


Henk Damen - Verjaardag 15 Aug 2020

Op deze Verjaardag van Henk Damen waren aanwezig: Teddyboy, Teddygirl, Willem Mandersloot.Het Was Super Gezellig.Lady Sunshine kon helaas er niet bij zijn.De verjaardag werd gehouden in Breda.

Studio 4 Utrecht - DJ Ronald

Dj ronald draait van nederlands tot engels en nieuwe releasesHij draait ook graag plaatjes op verzoek.Dj Ronald Ken ik al een tijdje , in begin moest hij wel wennen want bij elke radio gaat het anders, en elke dag leert hij wel wat bij,Hij is in sprongen vooruit gegaan als DJ, hij komt er wel met tijd en hulp van mede dj's, Wij zijn blij hij ook bij ons station erbij is gekomen.

Studio 3 Weelde - Dj Marcel

Studio 3 - Dj Marcel & Dj Cobra (Lokatie Weelde Belgie)Ze draaien beiden vanuit deze studio (vader en zoon)Marcel houd van indorock muziek en nieuwe releasesDj Cobra houd van nieuwe releases, top 40, en van vlotte plaatjes draaien

Studio 2 - Nas Server Opslag Lady Sunshine

Studio 2 - Lady Sunshine - Nas Servers OpslagToen Dj Teddyboy mij adviseerde met een nas server te werken, ging ik eerst niet erin mee, maar tot nader inzien vond ik het toch wel wat.en nu zou ik niks meer anders willen,Ik dacht is te ingewikkeld voor mij maar viel reuze mee,Ik zei nog tegen Teddyboy wat moet jij met zoveel servers en nu heb ik er zelf 3 hahhaha, mischien in toekomst nog wel 1 bij voor me films,Nas ...

Studio 2 Emmen - Zend Gedeelte

Studio 2 - Lady Sunshine (Lokatie Emmen Bargeres)Draai Gedeelte voor haar muzikale stampotshowIk draai de nieuwste plaatjes en ook buitenlandse plaatsjes zoals reggaeton plaatjes.Mijn favorietjes is wel het plaatje van krishane,Ik klets de plaatjes ook wel aan elkaar, altijd feest als lady sunshine is geweest.

Studio 2 Emmen - Lady Sunshine

Studio 2 - Lady sunshine Zend Gedeelte en Werk gedeelteIk ben ooit ook begonne met het teddyduo bij Radio Digital.Nu zijn wij in nieuwe versie Webmusic4you 2.0 begonnen.Ik Ben tevens de rechterhand van het Teddyduo en mede oprichter van Webmusic4you, Ik doe dj's aannemen, dj begeleiden die hulp nodig hebben als er problemen zijn. en als rechterhand doe ik nog meer bezigheden. zijn er veel om op te noemen,Doordat Dj Teddyboy in ploegendiensten werkt vang ik een hoop op.Tevens vul ...

Studio 1 - Tenslote de Apparaten kast van teddyboy Waar hij zuinig op is

Hij heeft ook diverse Nas Servers met grote hoeveelheid opslag. Ik ben de tel kwijt geraakt hoeveel hij er heeft hahhah,

Studio 1 - Lady Teddygirl Knutselhoekje waar zij met haar crea dingen

in de knutsel hoekje is teddygirl bezig , een uitblinker te bedenken en uitwerkt. Ook gaat zij artiesten benaderen die een leuke jingle willen inspreken. Tevens maakt zij de hoesjes van de artiesten die in de player komen. Ze maakt ook mooie logo's en ontwerpen voor Webmusic.

Studio 1 - Lady Teddygirl Hoekje

Waar zij de verzoekjes kan kijken en oplezen en een babbeltje maken tijdens de uitzending samen met dj teddyboy.P.s. Binnekort komt Teddygirl met een eigen uurtje met muziek waar zij van houd, (het reggaeton uurtje).

Studio 1 - Teddyboy laptop hoekje

Studio 1 - Teddyboy laptop hoekje Hier doet hij onder anderen de website bewerken.Hij is vaak bezig met moeilijke scripts te bedenken voor zijn websiteHij heeft alles is eigen beheer: Chatbox, Verzoekserver, De Website.De ingewikkelde dingen kan je best aan hem overlatenWe hebben ook een speciale player waarin je de covers kan zien van de titel die er gedraaid word,Lady Teddygirl maakt de covers in haar eigen creative uitstraling.Dat kan Teddygirl als de beste.